Information angående
Covid-19/Coronaviruset

Information angående
Covid-19/Coronaviruset

Kära gäster till Falkudden Camping, Café och Stugby

 Nu startar säsongen 2020 på Falkudden. Campingen och Stugbyn är öppen, motorbåtar och kanoter är redo för uthyrning. Caféet på campingen öppnar 1 Maj.Men… vårt 5 års jubileum kommer att se annorlunda ut på grund av Covid-19/Coronaviruset.

Våra gästers trygghet är det viktigaste för oss och vi tar därför denna situation på mycket stort allvar. Vi följer regler och riktlinjer från Regering och Folkhälsomyndigheten och håller oss kontinuerligt uppdaterade.

Camping och Stuga; Du som har ditt eget boende:

  • Ni som kommer med egen husvagn, husbil, tält eller hyr en av våra stugor kan till 100% kontrollera din närmiljö och därmed känna dig lika trygg som du gör hemma.
  • På vår camping följer vi strikta brandregler; mellan varje plats har vi därför minst 4 meter avstånd så du kan känna dig avskild från andra gäster och ha full kontroll över ditt boende.
  • Du som hyr en stuga har också tillgång till en helt egen avgränsad yta med altan och mycket luft runt dig. Frisk luft mår alla bra av.
  • Vi städar och desinficerar själva stugorna efter varje avresa. I stugan har du själv kontroll över och ansvar för att hålla rent enligt våra städinstruktioner. I stugorna kan du därför känna dig lika trygg som hemma. I dessa Corona tider måste däremot vi ta hand om slutstädningen och slutstädningen är därför inte längre ett fritt val!

Servicehus

  • I våra servicehus har vi har förstärkt våra städrutiner. Utöver den vanliga städrutinen desinficerar vi kontinuerligt alla handtag, ytor, knoppar, spolknappar, strömbrytare osv, kort sagt alla ställen där man håller eller trycker.
  • Vi ber alla gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besök i servicehusen. På alla toaletter finns tvål så ni kan tvätta händerna ofta. Vi kommer även att placera ut desinfektionsmedel som ni som gäst kan använda.

Reception/Cafe:

Vi har installerat en lucka för incheckning, butik och café. För undvika trängsel och köbildning har vi upprättat färgade markeringar varannan meter som betonar vikten av att hålla avstånd till andra människor. Vi har även placerat alla bord på vår terrass på vederbörlig distans från varandra.

Om du känner att du inte mår bra, har feber, hosta, snuva eller uppvisar symptom av förkylning/influensa ber vi dig att stanna hemma!!

Varmt välkommen till Falkudden Camping Café och Stugby

Nico och Marlies