Stugor

Stugor

4-bädds stuga (12 m²)
Stugornas yta är 12 m² med två våningssängar och matplats. Kokvrån är utrustad med kökplatta, kylskåp och husgeråd. Varje stuga har en egen liten möblerad veranda med tak. Hundar är välkommen i stugorna.
4-bädds stuga (18 m² med extra rum)
Stugornas yta är 18 m2 och har ett extra sovrum. Det finns en våningssäng i sovrummet och en Ikea 2 personer bäddsoffa i storstugan/matrummet. Köket är utrustat med matplats, kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp och husgeråd. Dár finns även en tv i stugan. Stugan har en egen möblerad uteplats. I den stugorna är hundar tyvärr inte välkomna.
Stuga Luxury (18 m²)
Denna stuga för max 3 personer har en yta av 18 m². Vardagsrummet har ett matbord och en dubbel bäddsoffa, radio och tv. Det finns en toalett och en kök med varmt och kallt vatten, kokplatta,, mikrovågsugn, tallrikker, bestick och kylskåp. Utanför har du en fin terrass med trädgårdsmöbler och en fantastisk utsikt. I denna stuga finns det en möjlighet för en extra säng. I denna stuga är tyvärr hundar inte välkomna.
Woody
Liten stuga för 2 personer med två enkelsängar. Utanför har du en fin terrass med trädgårdsmöbler, grillplats och en fantastisk utsikt.
Gäller varje stuga:
Täcken och kuddar finns för varje säng. Sänglinne finns att hyra eller tas med. Stugorna skall städas innan avresa. Finns möjlighet att beställa slutstädning.
Toalett och dusch finns i en närliggande servicestuga, där hittar ni även ett komplett kök utrustat med kokplattor och mikrovågsugn.